Home > Winnaars

Winnaars

2016

Arrewin Wisselink van het Staring College in Lochem en Jeska de Jong van CS Vincent van Gogh in Assen.

2014

Lukas Kooistra van het Trinitas Gymnasium in Almere en Christiaan van den Berg van het Maartenscollege in Haren

2013

Melanie Bos (klas 5) van het Stedelijk Gymnasium Nijmegen en Jetske van de Werff (klas 4) van het Raayland College uit Venray. 

 

2012

 

Margreta van Kammen (klas 5) van het CG Beyers Naudé uit Leeuwarden en Tamara Bos (klas 4) van het Meridiaancollege uit Amersfoort.

 

2011

 

 

Dennis van der Knaap (klas 5) van het Stanislas College uit Delft en Susan Dabrowska (klas 4) van het Thomas Kempis College uit Zwolle.

 

2010

 

 

Martika Herkströter (klas 4) van het Vlietland College uit Leiden en Anne de Blécourt (klas 5) van het Gymnasium Haganum uit Den Haag. 

 

2008

 

 

Gerwin Hoekstra (klas 4) van het Willem Lodewijk Gymnasium uit Groningen, Lucy van der Windt (klas 5) van het Stanislas College uit Delft en Jeroen Bosch (klas 5) van het Pius X College uit Almelo. 

 

2007

 

 

 

Timo de Ruijscher (klas 5) van het Reynaartcollege uit Hulst, Marieke van den Heuvel (klas 4) van het Elzendaal College uit Boxmeer en Dorine Schellens (klas 5) van het Stedelijk Gymnasium Utrecht. 

 

2006

 

 

Jorrit Kuipers (klas 5) van RSG Magister Alvinus uit Sneek, Franziska Mattler (klas 4) van RSG Magister Alvinus uit Sneek en Eugene Agyenim Boateng (klas 4) van het Berlage Lyceum uit Amsterdam.